OM OS

Kenneth Frøslev – Forretningsansvarlig

Jeg er rundet det skarpe 50-års hjørne, som selvstændig stort set hele mit professionelle voksenliv. Hvoraf de seneste 4 år i Dubai, UAE med netop virksomheden Human to Human Business og herunder de unikke LifeWave produkter, hvilke jeg har arbejdet seriøst og professionelt med siden primo 2011.

Igennem min karriere har jeg haft berøring med- og har selv haft konventionelle virksomheder indenfor mange forskellige brancher. Ens for alle har været, med stor fokus på salg- og markedsføring af produkter, teknologi og/eller serviceydelser.

Ligesom jeg altid har arbejdet med ledelse og herunder få en organisation til at arbejde optimalt sammen, med størst mulig succes til følge, for alle parter. Igennem hele min professionelle karriere, har jeg imidlertid haft en stor passion for Network Marketing, hvorfor jeg har haft berøring med relations-markedsføring igennem de seneste mere end 25 år on/off. Men altså siden 2011 som forretningsdrivende med opbygningen af et globalt distributionsnetværk via det USA-
baserede Network Marketing firma LifeWave.

Dette målrettede arbejde har resulteret i opbygningen mit Team NeT,  der tager navn efter mit mantra; Network er Teamwork. Et globalt team af p.t. 14-tusinde glade LifeWave brugere og distributører. Med heraf skabelsen af residual indkomst – altså en støt stigende passiv indkomst og deraf økonomisk uafhængighed.

Og det er dette arbejde og team, som jeg forsætter i tæt samarbejde med min Partner Keven Søgård Bruun i
Human to Human Business.

Og måske også fremover med netop dig, der læser dette?
Hvis du er blevet interesseret i at høre mere om vores forretningsmulighed, er du i hvert fald meget velkommen til at kontakte mig, for ganske uforpligtende at høre mere herom.

Du kan sende mig dine kontaktdata her: https://humantohumanbusiness.com/h2h/

Skulle du imidlertid ønske mere information og inspiration omkring mit professionelle virke med LifeWave siden 2011 og herunder store passion for Network Marketing, kan du læse dette mit Blog-indlæg fra ultimo september 2015 lige her:
https://blog.tohuman.dk/er-netvork-marketing-noget-for-dig.html

Med kærlig netværkshilsen
Kenneth Frøslev

Keven Søgård Brunn – Produktansvarlig

Jeg er en ildsjæl, der ønsker selv at bestemme min fremtid.

Jeg er uddannet Body SDS terapeut tilbage i 2007 og har på den måde arbejdet med mennesker igennem mere end et årti.

Mit personlige drive gør, at jeg flytter mig selv helt målrettet i den retning, jeg har besluttet.

Jeg har med H2Hbusiness mulighed for at kombinere både interessen for at arbejde med mennesker og samtidig opbygge en soloselvstændig forretning, hvilket er helt unikt.

Derfor er mit partnerskab med Kenneth Frøslev i Human to Human Business helt perfekt.

Det er enormt inspirerende, at arbejde med relations-markedsføring i H2Hbusiness.

Som soloselvstændig, står jeg med en fantastisk forretningsmulighed, tilkoblet en produktteknologi, der er klinisk bevist og personlig afprøvet.

Mit første møde med LifeWave var helt tilbage i 2009, hvorfor jeg kan stå 100 % inde for forretningen, teknologien og produkterne.

Herunder et unikt stamcelleteknologi-produkt, der er langt forud for sin tid…

Tænk at stå med én så unik mulighed…

Kan du se dig selv med en lignende soloselvstændig forretning, hvor du med bl.a. et unikt stamcelleprodukt, kan være med til at opbygge et distributionsnetværk både i Danmark og internationalt?

Så er du måske netop dén person vi leder efter hos H2Hbusiness.

I så fald er du mere end velkommen til at sende os dine kontakt oplysninger lige her og vi kontakter dig personligt snarest muligt: https://humantohumanbusiness.com/h2h/

Skulle du imidlertid ønske at lære mere om produkterne først, kan du med fordel læse med her:
https://humantohumanbusiness.com/om-produkter/

Er du imidlertid allerede overbevist om at ville prøve produkterne på egen krop, så hop videre til produktoversigten her: https://humantohumanbusiness.com/butik/

Mange soloselvstændige hilsner
Keven Søgård Bruun

da_DK
en_GB da_DK